Mindfulness voor kinderen op het Happiness Festival

Afgelopen zaterdag 12 september op het Happiness Festival geweest. Zag ik in de boekentent het boekje 'Stilzitten als een kikker' van Eline Snel liggen. Twee dames stonden met het boekje in hun handen en ik ving een deel van hun gesprek op waarbij ze zich het e.e.a. afvroegen. Heb natuurlijk even gevraagd of ik hun van dienst kon zijn omdat ik toevallig als opleider bij de academie voor mindful teaching werkzaam ben. Er ontstond een geanimeerd gesprek over het dochtertje van één van de dames. Direct daarna schoot een andere mevrouw mij aan met een vraag over meer informatie. Enfin, volgens mij had ik er de hele middag kunnen blijven staan. Bij de boekencorner waren sprekers aanwezig om hun boek te signeren. Jammer dat ik niet de auteur ben anders had ik met groot plezier mijn handtekening gezet.

20150912_122340 IMG-20150916-WA0006

Nog geen reacties.

Plaats een reactie