Workshop Mindfulness in Het Meestershuis

Toe aan een time-out?

Work Life BalanceMaak dan tijd voor deze workshop mindfulness in de culinair ontspannen entourage van het Meestershuis in Vorden.

De Bovenmeester draagt voor uit andermans werk:
Vaak ben je óf vooruit aan het denken, aan wat je allemaal nog moet doen, óf denk je terug aan het verleden, aan wat je allemaal had moeten doen. Daar word je soms echt moe van. Bij een Mindfulness aandachttraining staat aandacht voor het NU centraal. Je leert jezelf even stil te zetten in de maalstroom van werk en leven en je aandacht te richten op het huidige moment. Met de ruimte die daardoor ontstaat, kun je pas echt bewust keuzes maken. Je reageert minder ‘op de automatische piloot’."

Is jullie Bovenmeester zweverig aan het worden? Heeft de vakantie hem geen goed gedaan? Vandaag een zonnesteek opgelopen?
Wees niet bang, niets van dit alles is waar!

2 weken geleden heeft Vordenaar Jan-Paul Buijk van 'Ventro' tijdens een bijeenkomst van het Vordens Ondernemers Café een inspirerende presentatie gegeven over Mindfulness. De reacties van de aanwezige ondernemers waren zo positief dat de Bovenmeester Jan-Paul heeft gevraagd om als ‘Heelmeester’ onze volgelingen op FB ook de kans te geven om deze workshop mee te kunnen maken. Deze gratis workshop zal plaatsvinden op woensdag 4 maart a.s. van 18.30 uur tot 20.30 uur en om het nuttige met het aangename te verenigen serveren wij daar voor € 12,50 p.p. een aantal hele meesterlijke happen bij.

Interesse? Laat dit dan even weten via workshop@hetmeestershuis.nl. Vragen over Heelmeester Jan-Paul? Bekijk dan de site www.ventro.nl

Voor meer details: Grand Café Het Meestershuis

Nog geen reacties.

Plaats een reactie